nullnull

Kontakt

037 440 791

037 440 076

lunalux037@gmail.com

Majke Jugovića 43/3 (bivša Zakićeva), 37000 Kruševac

Barselona - iz Zagreba

Španija - Barselona

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Španija
Barselona

Ukupno noćenja

4

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
BARSELONA 
Izleti i posete: - ĐIRONA I FIGERAS - IZLET “TRI PARKA”  
5 dana (4 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*) – avionom 
Polazak: 28. april (povratak 2. maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI
POLAZAKHOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA
JEDNOKREVETNU SOBU
28. aprilHotel Arya Stadium739 EUR200 EUR

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (50 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan  promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), prevoz avionom na relaciji Zagreb – Barselona – Zagreb (prevoznik Croatia Airlines), smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi četiri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom u Barseloni prema  programu; poludnevno panoramsko razgledanje grada, troškovi vodiča i organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti i ulaznice, turistička taksa u iznosu od 3,1 evro po noći po osobi za  boravak u hotelu kategorije tri zvezdice (plaća se isključivo na recepciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje. 

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni izlet “Đirona i Figeras”. Cena: 85 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom, uz slobodno vreme u Đironi  nakon obilaska gradskog jezgra. Ulaznica za muzej u Figerasu je uključena u cenu. 
- Poludnevna poseta parkovima Sjutadela, Tibidabo i etno selu “Pueblo Espanjol”. Cena: 70 evra. Odlazak i povratak na izlet  je autobusom. Cene ulaznica su uključene u cenu.  

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima. Potrebno je  najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje  uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.  

Opis destinacije

Smeštena na obali Mediteranskog mora, na severu španske obale, Barselona je kosmopolitski i moderan grad, koji umetnošću i kulturom kao da povezuje Španiju sa ostalim delom Evrope. Drugi po veličini grad Španije, zbog svoje dinamičnosti, blage klime i blizine plaža, postao je veoma omiljena destinacija milionima turista. Najinteresantniji je kontrast između veoma dobro očuvanih ostataka grada iz davnih vremena, naspram konstantnog menjanja, modernizovanja grada, velikog ulaganja i pomeranja granica u kulturi, umetnosti i arhitekturi. Sa tako izraženim mediteranskim karakterom, Barselona svojim stanovnicima, kao i turistima nudi mnogo aktivnosti i dešavanja upravo na svojim ulicama, na prelepom šetalištu Rambla, parkovima Monžuika, parku Guelj ili ispred velelepnih građevina, koje je u arhitektonsko nasleđe gradu ostavio najslavniji katalonski modernista - Antonio Gaudi.