nullnull

Kontakt

037 440 791

037 440 076

lunalux037@gmail.com

Majke Jugovića 43/3 (bivša Zakićeva), 37000 Kruševac

Beč

Austrija - Beč

4.0

null

Hotel

null

Autobus

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Austrija
Beč

Ukupno noćenja

2

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
B E Č 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: BUS + SMEŠTAJ + PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA  
5 DANA PAKET ARANŽMAN  

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
Eventhotel PYRAMIDE 4*
30. April
Promo 199 €
209€
02. Maj
*DOPLATA ZA 1/1 SOBU iznosi 105 € na cenu aranžmana
*Specijalna ponuda za treću osobu u pratnji dve punoplatežne osobe u 1/2+1 sobi ostvarjue popust od 10%, za rezervacije do 31. Januara 2024.
BROJ SOBA PO PROMO CENI OGRANIČEN !!!!!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih  usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u hotelu Pyramide 4* ili 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u isključivo i dvokrevetnim sobama u Hotelu Ananas 4* , usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban  ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove. 

FAKULTATIVNI IZLETI(cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Parndorf 15 € odrasli / 10 € deca do 11.99. god - u cenu uključen prevoz, Dvorac Schönbrunn 40 € odrasli / 30 € deca do 11.99. god *cena vazi za polaske do kraja Marta* ,  Dvorac Schönbrunn 45 € odrasli / 35 € deca do 11.99. god *cena vazi za polaske od Aprila do Oktobra * - u cenu uključena grand tura obilazak  dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija i uplata prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta), »Srpski Beč«  20 € (deca do 11,99 godina 10€ )- u cenu uključen prevoz i pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča, Bratislava 20 € odrasli / 15 € deca do 11.99. god  - u cenu uključen prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča

DOPLATA ZA 1/1 SOBU se radi isklju;ivo na upit .  
Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

Opis destinacije

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP