nullnull

Kontakt

037 440 791

037 440 076

lunalux037@gmail.com

Majke Jugovića 43/3 (bivša Zakićeva), 37000 Kruševac

Milano

Italija - Milano

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Italija
Milano

Ukupno noćenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
MILANO  
TORINO – BREŠA – LAGO DI GARDA – VERONA  
4 dana (3 noćenja sa doručkom, u hotelu kategorije 4* u Milanu) – avionom 
Polazak: 01. maj (povratak 04. maj 2024.) 
Novo u ponudi – škola kuvanja.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 699 evra  
Doplata za jednokrevetnu sobu je 160 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (66 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se  plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), prevoz avionom na relaciji Beograd–Milano– Beograd (prevoznik Air Serbia), smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice na bazi tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,  transferi na relacijama aerodrom–hotel i hotel–aerodrom; panoramsko razgledanje grada, troškovi vodiča i organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti i ulaznice, turistička taksa u iznosu od 4 evra po danu po osobi za boravak u hotelu  kategorije 3 zvezdice (plaća se isključivo na recepciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Fakultativni izlet vozom “TORINO” – 55 evra (u cenu izleta uključen: metro prevoz, brzi voz Milano-Torino-Milano, usluga vodiča). 
- Fakultativni izlet autobusom “BREŠA – LAGO DI GARDA – VERONA” – 110 evra (u cenu izleta uključen autobuski prevoz, usluga vodiča) 
- Fakultativni izlet “ŠKOLA KUVANJA” – 80 evra (u cenu uključena radionica kuvanja u trajanju od 4 sata) Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Milanu, isključivo u evrima.

 Potrebno je najmanje 15 prijavljenih  učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene. 

Opis destinacije

Milano je glavni grad regije Lombardija, drugi po veličini grad u Italiji. Putovanjem u Milano, saznaćete zašto je cenjen kao svetsko središte mode i dizajna, s velikim globalnim uticajem u trgovini, industriji, muzici, sportu, književnosti... Milano je jednostavno savršen, prelep i glamurozan grad, bogat istorijskim i kulturnim znamenitostima, koji diše kosmopolitski i u kojem se osećate kao građanin sveta.

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP