nullnull

Kontakt

037 440 791

037 440 076

lunalux037@gmail.com

Majke Jugovića 43/3 (bivša Zakićeva), 37000 Kruševac

Sicilijanska tura

Italija - Sicilija

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Italija
Sicilija

Ukupno noćenja

7

Ukupno dana

8
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
SICILIJANSKA TURA  
sa posetom festivala cveća Infiorata 
KATANIJA – TAORMINA – ETNA – SAVOKA – ĆEFALU – PALERMO  – MONREALE – AGRIĐENTO – NOTO – PJACA ARMERINA 
8 dana (7 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelima kategorije 3* i 4*) – avionom i autobusom 
Svi obilasci prema program su uključeni u cenu aranžmana! 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 975 evra 
Doplata za jednokrevetnu sobu je 165 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: avionski prevoz na relaciji Beograd - Katanija - Beograd (prevoznik Air Serbia),  aerodromske takse u iznosu od 59 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni, smeštaj u hotelima kategorije 3* i 4*  na bazi 7 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama, transferi na relacijama aerodrom - hotel - aerodrom prema  programu, panoramska razgledanje grada, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti, ulaznice za Teatar u Taormini (oko 10 evra), boravišne takse u  hotelima (plaćaju se na recepciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje. 

Opis destinacije

Sicilija je najveće ostrvo Mediterana koje geografski pripada Italiji, ali je u kulturološkom smislu zemlja za sebe sa jedinstvenom tradicijom, drugačijim dijalektom, kuhinjom i neponovljivim ritmom života. Ona je kao mediteranski svet u malom sa starogrčkim, starorimskim, vizantijskim, saracenskim (arapskim), španskim nasleđem pa se smatra velikim muzejem arhitekture sa ostacima starogrčkih i rimskih gradova, građevinama jedinstvene normansko-arapsko-vizantijske kulture i lokalnog, sicilijanskog baroka. Sicilijanci, ponosni na svoje ostrvo, kažu da Sicilija nema potrebe da se poredi sa drugim mestima, ona je autentična. Zato se ne kaže da je Sicilija nalik nečemu, već da nešto podseća na Siciliju.

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP