Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
1.maj U KOMŠILUKU - NEUM – fakultativno PELJEŠAC, KORČULA, HVAR
TERMIN: 28.04/02.05.2023.

CENA ARANZMANA: 
115 eur – hotel Jadran 4*
127 eur – hotel Marea 4 +*

ARANZMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom turisticke klase, na datoj relaciji
- 2 nocenja sa doruckom u odabranom hotelu 4*/4+* u Neumu ( zatvoren bazen, đakuzi, sauna, tropski tuš, relax soba, fitnes centar u ceni)
- obilazak Trebinja i Dubrovnika
- boravisnu taksu 
- vodjstvo puta

ARANZMAN NE OBUHVATA:
- fakultativni izlet PELJEŠAC poseta vinariji sa degustacijom) – KORČULA - 45 e
- fakultativni izlet  HVAR – 30 e
- doplata za večeru 5 e po noći / po osobi ( obavezna prijava i uplata u agenciji )
- medjunarodno zdravstveno osiguranje – 522.00
- ostale ne pomenute usluge

VAZNE NAPOMENE: doplata za 1/1 sobu 40%, deca od  2 – 8 godina  imaju popust od 10 e po aranzmanu ( u pratnji dve punoplatezne osobe )  imaju sediste u autobusu a dele lezaj sa odraslom osobom, za ovo putovanje potreban je pasos koji vazi jos minimum 3 meseca od povratka sa putovanja. ..Kalkulacija je pravljena na bazi minimum 40 putnika po autobusu. U slucaju manje prijavljenih, krajnji rok za otkaz putovanja je 5 dana pred put.
1. DAN 28.04.23.–Polazak iz Kragujevca  u 23.30 h . Putovanje preko Zlatibora sa kracom pauzom za odmor. Prelazak granice na granicnom prelazu Kotroman. Nocna voznja kroz Bosnu sa usputnim pauzama za odmor. 

2. DAN 29.04.2023.–Dolazak u Trebinje u jutarnjim časovima. Odlazak u hercegovacku Gracanicu, koja se nalazi na uzvisenju Crkvina i mesto je vecnog prebivalista najpoznatijeg Trebinjca i pesnika Jovana Ducica. Obilazak crkve. Slobodno vreme za uzivanje i fotografisanje na vidikovcu sa koga se pruza velicanstven pogled na grad i trebinjsko polje. U povratku sa Crkvina, paznju ce nam privuci strari kameni most, zaduzbina Mehmed Pase Sokolovica, koji je most napravio kao zaduzbinu za svog poginulog sina. Polazak u upoznavanje grada: most Ive Andrica, gradski park,Saborna crkva,spomenik Njegosu i Jovanu Ducicu, spomenik rodoljubima iz poslednjeg rata, Stari grad, Andjelkina kapija, Careva dzamija,muzej Hercegovine, Osman Pasina dzamija,trg Platani, Katolicka crkva....Slobodno vreme.  Polazak ka Republici Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Slobodno vreme za šetnju Stradunom. U popodnevnim časovima polazak za Neum. Smeštaj u odabrani hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN 30.04.2023.–Dorucak. Slobodan dan ili odlazak na fakultativni izlet PELJEŠAC – KORČULA ( polazak u jutarnjim časovima. Prelazak granice. Vožnja novim pelješkim mostom. U vožnji Pelješcem uživaćemo u prelepim pogledima na stara primorska mesta, male uvale i vinograde. Posetićemo i jednu od vinarija, gde ćemo moći da probamo i kupimo čuvena vina sa ovih prostora. U Orebiću, ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Korčula. Sa lokalnim vodičem obićićemo stari grad a nakon toga slobodno vreme za šetanje uskim uličicama rodnog grada Marka Pola. U popodnevnim časovima povratak u Neum).  Nocenje.

4. DAN 01.05.2023.–Dorucak .Odjava iz soba.Slobodan dan ili odlazak na fakultartivni izlet HVAR ( polazak u jutarnjim časovima. Prelazak granice. Vožnja pored Baćinskih jezera i čuvenih dalmatinskih letovališta. Nakon Gradca, stižemo do Drvenika, gde ćemo se ukrcati na trajekt. Po dolasku u Sućuraj, sa lokalnim vodičem, vozićemo se do Starog grada Hvar. Obilazak znamenitosti i slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u Neum po ostatak grupe). Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

5. DAN 02.05.2023. - Dolazak u Kragujevac u ranim jutarnjim časovima.
Hotel JADRAN 4* se nalazi neposredno uz Jadransku turističku magistralu, koja prolazi kroz Neum. Sa hotelskih terasa pruža se predivan pogled na more i zaliv Neum – Klek, kao i na jedinstvene i očaravajuće zalaske sunca u kojima možete uživati ispijajući večernju kaficu. na raspolaganju Vam je 58 moderno uređenih i udobnih soba, caffe bar, restoran, dvorana za fitness, zatvoreni bazen i sauna. U hotelskom restoranu očekuje vas bogat izbor domaćih i internacionalnih jela, sa naglaskom na mediteransku kuhinju. Usluga je na bazi svedskog stola. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa mogucnoscu dodavanja pomocnog kreveta. Sve sobe sadrže: kablovsku televiziju sa 20 programa, balkon, klimu, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi, kupatilo s tušem, fen za kosu, wc. 

Marea Hotel & Spa je nov hotel sa 4+* sa impresivnim panoramskim pogledom na more, u kojem gosti mogu da uživaju u moderno opremljenim sobama ili u baru u foajeu uz omiljeni koktel i ukusnu hranu. U cijenu uključeno: WIFI Internet, korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena,spa centra (jacuzzi, parna sauna, bio-Finska sauna, tropski tuš, soba za opuštanje), fitness,soba za zabavu (bilijar i stolni tenis)
- 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred put. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesecnim ratama , zakljucno sa 01.10.2023. uz deponovanje cekova ili putem administrativne zabrane

Placanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate

MAL

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama