Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Akrathos beach se nalazi u regiji Atos.  Hotel Akrathos beach je okružen zelenilom, u vrtu bogatom palmama i maslinama. Hotel Akrathos beach se nalazi na 100 m od plaže do koje vodi  pasarela preko ulice, dok je od centra mesta Ouranopolis udaljen 3 km. Idealna je preporuka za one koji vole miran porodičan odmor.

Sobe: Hotel Akrathos beach poseduje 266 smeštajnih jedinica u svom sastavu podeljenih u 10 zgrada. U ponudi agencije nalaze se standard sobe, executive suite sa dve sobe za 4 osobe i suite luxury loft. Standard sobe imaju između 18m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Executive suite sa dve sobe za 4 osobe imaju 40m², renovirani su 2017 godine, i imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Suite luxury loft imaju 40m², renovirani su takođe 2017 godine i imaju jednu veliku prostoriju sa bračnim krevetom i sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Akrathos beach u svom sastavu ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Akrathos beach ima glavni bar u hotelu, snack bar, bar pored bazena kao i bar na plaži, gde gosti hotela mogu da konzumiraju razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, TV salu, usluge čuvanja dece, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Akrathos beach u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Akrathos beach takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, kao i da koriste terene za tenis, odbojku na pesku, košarku,  kao i da koriste sto za stoni tenis i bilijar. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama