Brilliant Hotel and Spa

Drač, Albanija

Opis destinacije

Drač (Durrës, Dures) je drugi po veličini grad u Albaniji, najveća luka Albanije na Jadranskom moru i važan ekonomski centar. Nalazi se 33 km zapadno od Tirane, sa kojom je povezan autoputem. Danas Drač (Durres) broji oko 290.000 stanovnika. Od 1912. do 1920. godine je Drač bio glavni grad Albanije. Osim trgovine, poslednju deceniju je u Draču obeležio i razvoj turizma, zahvaljujući lepim i čistim plažama u okolini grada, brojnim hotelima, saobraćajnom povezanošću sa Tiranom, Barijem i Ankonom, kulturno istorijskom značaju, te je upravo zbog toga dobar izbor destinacije za letovanje u Albaniji. Drač je lako dostupan, bilo da putujete avionom ili sopstvenim prevozom. Gradske plaže u samom Draču ne preporučujemo. Najlepše peščane plaže i ujedno turistička zona se nalazi nekoliko kilometara južno od Drača, u oblasti Golem, u kojoj se nalaze brojni moderni hoteli, kao što su Albanian Star 4*, Bonita 4*, Hotel Flower & Spa 5*, Grand Blue Fafa 5*, Gloria Palace 5*, Supreme Hotel & Spa 5*, Brilliant Hotel & Spa 5*… Saobraćajno je ova zona odlično povezana sa svim važnim pravcima i lako dostupna, bilo da na letovanje putujete sopstvenim prevozom ili avionom. Posebno su za preporuku restorani u Golemu u kojima se služe specijaliteti morske, mediteranske kuhinje, koji će sigurno upotpuniti doživljaj tokom letovanja u Albaniji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Brilliant hotel & spa je nov, moderan hotel, koji se nalazi u turističkoj oblasti Golem, na šetalištu uz plažu Qerret. Nedaleko od hotela je i uređeni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su namenjeni gostima hotela. Od aerodroma u Tirani je udaljen oko 46 km.

Sobe: Brilliant hotel & spa ima ukupno 173 sobe, a u ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard, deluxe i suite. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj, sef, wi fi internet i balkon. Određeni broj soba je interno povezan i preporuka su za porodični boravak.

Hotelski sadržaj: Osim restorana u kom se služe pansionski obroci, Brilliant hotel & spa u svom sastavu ima i a la carte restoran u kom se služe jela mediteranske kuhinje, kao i 2 bara na plaži. Gostima su na raspolaganju parking i menjačnica.

Sport i zabava: Gosti hotela Brilliant mogu da koriste uređeni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima, 2 spoljašnja bazena, od kojih je 1 na plaži, kao i dečiji bazen. Opuštanju su namenjeni sadržaji spa centra (unutrašnji bazen, sobe za različite vrste masaža, đakuzi), dok se zabava za najmlađe goste organizuje u mini klubu.
1.dan                                    Beograd – Tirana – Drač
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Tiranu kompanijom Air Serbia (JU212). Iz Beograda avion poleće u 13:20. Sletanje u Tiranu u 14:35. Transfer do hotela u Draču, smeštaj. Noćenje.

2. – 7./10./11. dan           Drač
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

8./11./12. dan                   Drač – Tirana - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Poletanje aviona kompanije Air Serbia (JU213) za Beograd u 15:05. Dolazak u Beograd u 16:05. Kraj programa.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama