El Vino Hotel Suites

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se 1,5km od centra Bodruma i 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je smešten u srcu Bodruma , na pešačkoj udaljenosti od obale i najpoznatijih restorana i barova u gradu. Hotel je tipa “butik hotela” i ostavlja gostima poseban doživljaj boravka u Bodrumu. Smešten je u prelepoj prirodi i ima jednu od najlepših bašta u Bodrumu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran koji se nalazi na poslednjem spratu hotela, bazen, jacuzzi bazen na otvoreno sa masažerima, fitness centar.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, satelitske programe, sef, peglu, balkon ili terasu, fen za kosu, mini bar, papuče, klimu, kupatilo sa tuš kabinom. 

Standardna soba je površine 20 – 25 m²  i u njoj se nalazi ili jedan francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Comfort soba je površine 30 m²  i ima francuski krevet i sofu na rasklapanje, pogled na baštu i peglu i dasku za peglanje.

Suite je površine 48 m²  i može imati pogled na more ili baštu. Ima odvojen spavaći deo od salona u kome se nalazi ili  francuski krevet ili dva odvojena kreveta. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion– samopsluživanje u glavnom restoranu tokom ovih obroka, izbor više jela. Gostima je na raspolaganju glavni restoran koji se nalazi na p oslednjem spratu hotela i ima prelep pogled na citav stari grad i tvrđavu.

Ostali sadržaji
Doktor (na poziv), frizer, servis za pranje i peglanje veša, menjački poslovi, parking, organizovanje transfera.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama