Grand Hotel Sunčev Breg

Sunčev Breg, Bugarska

Opis destinacije

Sunčev Breg je najveće i najpoznatije letovalište u Bugarskoj. Nalazi se na jugoistoku Bugarske, 30 km od grada Burgasa i 5 km od starog grada Nesebara. Sunčev Breg kao jedno od najmodernijih bugarskih letovališta smešteno je u 8 km dugom peščanom zalivu koji formira polumesec, sa mnoštvom hotela koje ima u ponudi. Letovalište Sunčev Breg počinje planski da se razvija 50-tih godina dvadesetog veka, da bi danas obilje turističkih sadržaja privlačilo turiste iz čitavog sveta. Posebna zanimljivost vezana za Sunčev Breg je da se velika pažnja poklanja ekološkim aspektima očuvanja životne sredine. U letovalištu Sunčev Breg se vrši ekološki čist transport – mini vozovima, biciklama i motociklima na baterije. To može biti još jedan od razloga zašto da svoje letovanje provedete upravo u Sunčevom Bregu. Plaža u Sunčevom Bregu duga je 10 km i široka 30 m i celom svojom dužinom je od sitnog, zlatnožutog peska. Klima u Sunčevom Bregu je jako prijatna, sa 170 sunčanih dana u godini, a turistička sezona traje od maja do oktobra meseca.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Grand Hotel je smešten u centralnom delu Sunčevog Brega. Od duge peščane plaže udaljen je svega 20 m, a od centra mesta 500 m. Od aerodroma u Burgasu, Grand Hotel je udaljen 35 km.

 

Sobe: Grand Hotel u svom sastavu ima ukupno 200 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe, studija i apartmani. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Grand Hotel nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionskoi obroci. Osim glavnog restorana u sastavu hotela se nalaze i 2 bara. Gosti mogu da uživaju u osvežavajućim napicima u baru pored bazena i lobby baru. Od ostalih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, uslugu doktora, rent a car, i parking.

 

Sport i zabava: Grand Hotel svom sastavu ima spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu.  U sastavu hotela se nalaze sobe za masažu. Za rekreaciju, gosti hotela mogu koristiti i stolove za bilijar. Za zabavu gostiju zadužen je profesionalni tim animatora.Na plaži postoji mogućnost bavljena raznim sportovima na vodi.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama