Hotel Grand Ideal Premium

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 110 km od aerodroma u Dalamanu, 2 km od centra Marmarisa. Izgrađen je 1994. a poslednje renoviranje bilo je 2015. godine. Zauzima površimu od 8.500m². Hotel ima jednu petospratnu zgradu.

Plaža:
Hotel koristi plažu hotela Ideal Prime Beach-a koja je udaljena od hotela 350 metara. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe imaju: kupatilo, SAT TV, individualni klima uređaj, telefon, mini bar (voda na dan dolaska), sef, balkon.
Standardne sobe su površine 20-30m², namenjene su za max 2+1 osobu.
Large sobe površine su 30-40m², namenjene su za max 2+1 osobu.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran, 4 bara, bazen sa terasom za sunčanje, bazen za decu sa toboganom, klub za decu 4-12 god, igralište, SPA centar sa unutrašnjim bazenom, tursko kupatilo, sauna, Wi-Fi internet, stoni tenis, vaterpolo, pikado, bilijar, animacija, usluga pranja veša.


Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.iphotels.com.tr/iphotels/en
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama