Hotel Istion Club

Nea Potidea, Kasandra

Opis destinacije

Nea Potidea (Νέα Ποτίδαια) jedno je od najlepših mesta na Halkidikiju, okruženo bujnim zelenilom i prelepim plažama koje zapljuskuju vode Solunskog (Termaikos, odnosno Termajskog) i Toroneos zaliva. Nea Potidea je naselje udaljeno 66 kilometara jugoistočno od Soluna, čuveno po kanalu koji odvaja poluostrvo Kasandra od unutrašnjosti Halkidikija. Kanal dužine 1.250 i širine 40 metara povezuje dva zaliva, Termaikos (Solunski) i Toroneos. To je sledeće naselje posle Nea Mudanie kada iz pravca Soluna krenete ka Kasandri. Danas, prelazeći preko mosta ulazite u predivno naselje sa jedne strane okrenuto ka Solunskom zalivu, a sa druge ka poluostrvu Sitonija. Nea Potidea poznata je kao letovalište u kome prevashodno odsedaju Solunjani, koji ovde imaju apartmane i izdaju ih uglavnom Grcima, jer nema mnogo stranih turista. Grad je smešten na odličnom mestu za istraživanje celog Halkidikija. Južno odavde smeštena su predivna naselja i plaže Kasandre, na severu pećina Petralona (na oko pola sata vožnje), antički grad Olintos, odlične plaže Solunskog zaliva i sam grad Solun udaljen na oko sat vožnje, a blizu je i poluostrvo Sitonija na istoku. Administrativni centar Halkidikija, grad Poligiros, smešten je 30 kilometara severoistočno odavde. Taverne, restorani, kafići, barovi, prodavnice, kao i mogućnost bavljenja sportovima na vodi ovo mesto čine veoma interesantnim za turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Istion club je luksuzan hotel sa 5* i ima odličnu lokaciju. Hotel Istion club se nalazi na samoj peščanoj plaži, na ulasku u mestu Nea Potidea.  Hotel Istion club je izgrađen 2008. godine.

Sobe: Hotel Istion club se sastoji od 9 zgrada sa po 3 sprata. Hotel Istion club ima ukupno  146 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na baštu i family suite sa pogledom na baštu. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 25m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Family suite sa pogledom na baštu imaju 45m², imaju spavaću sobu i dnevnu sobu koje mogu a i ne morauju biti odvojene vratima. Spavaća soba ima bračni krevet ili dva odvojena kreveta, dok je u dnevnoj sobi sofa krevet. Sve sobe hotela  Istion club imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Istion club osim glavnog restorana gde se poslužuju obroci, poseduje  i jedan a la carte restoran. Hotel Istion club takođe ima i bar u hotelu, bar pored bazena i bar na plaži gde gosti hotela mogu da konzumiraju lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokove, poslastie i druge lagane obroke. Od ostalih sadržaja gostima hotela Istion club su na raspolaganju  rent a car, menjačnica, parking koji je besplatan , iznajmljivanje bicikla, TV sala,  kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i manji mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Istion club u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni.  Gostima hotela Istion club se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, kao i da koriste teretenu, terene za tenis, stoni tenis, pikado, i bilijar. Od ostalih sadržaja gosti mogu da se opuste u spa centru sa saunama, parnim kupatilom, a mogu da koriste i usluge masaža uz doplatu. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom kao i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama