Hotel Marriot Beach Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
elegantan i luksuzan hotel, na peščanoj plaži ispred koje je ostrvo do kojeg se stiže mostićem. Udaljen je od centra Sakale 5 km, od početka turističke pešačke zone 1 km, a oko 7km od aerodroma, oko 8km od starog centra – Sakala i oko 600m od novog turističkog centra – Memša. U sklopu kompleksa je i malo privatno ostrvo do koga se dolazi mostićem. Hotel je otvoren 1995. godine, čini ga šestospratna zgrada i u ponudi ima 283 smeštajne jedinice. Osim lokacijom, hotel se može pohvaliti i dobrom uslugom kao i velikim izborom sadržaja.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, dva a la carte restorana, pet barova (pored bazena i na plaži), dva bazena, diskoteka, internet, menjačnica, servis za pranje i peglanje rublja, nekoliko prodavnica i salon lepote, a u sklopu spa centra su sobe za masažu, saune, đakuzi i fitnes sala.

Sadržaj za decu:
bazen za decu, mini klubu, igralište. 

Sportske aktivnosti:
stoni tenis, teretana, teniski tereni, skvoš tereni, bilijar, odbojka na pesku, ronilački centar i sportovi na vodi. 

Smeštaj:
standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen, balkon ili terasa.  

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama