Hotel Serry Beach Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Serry Beach Resort je otvoren 2023 godine i nalazi u novoizgrađenom turističkom delu Memša. Udaljen je od aerodroma oko 5 km, a od Sakale oko 7 km. Hotel poseduje svoju plažu na 400 m udaljenosti gde je upotreba ležaljki i suncobrana besplatna.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, restorani, a la carte restorani, barovi, bazen za odrasle, bazen za decu, aqua park, deciji klub, igralište za decu, animacija, teretana, tenis, fudbal, odbojka, internet.

Sobe:
sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen, većina soba ima balkon ili terasu, internet.

Ishrana: 
all inclusive - „sve uključeno"- doručak,kasni doričak, ručak, večera, kasna večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama