Hotel Sousouras

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Sousouras se nalazi na poluostrvu Halkidiki, tačnije u Haniotiju. Hotel Sousouras se nalazi na predivnoj peščanoj plaži i na oko 100 m od centra Haniotija. Hotel Sousouras je odličan izbor za boravak porodica sa malom decom.

Sobe: Hotel Sousouras ima ukupno  77 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  turističke nalaze se standard, triple i family sobe. Standard i triple sobe se nalaze u glavnoj zgradi hotela.Family sobe se nalaze u glavnoj zgradi ili u delu gde su bungalovi, i sastoje se iz dve odvojene prostorije, dnevne sobe sa odvojenim krvetima i spavaće sobe sa bračnim krevetom. Hotel Sousouras takođe ima i family bungalove  za 4 i 5 osoba. Sastoje se iz dve spavaće sobe sa bračnim krevetom ili odvojenim krevetima. Sve sobe hotela  Sousouras imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj koji se doplaćuje 6e dnevno na recepciji hotela kao i mini frižider. Krevetac za bebu se doplaćuje  8e dnevno i plaćanje je na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Sousouras u svom sastavu pored glavnog restorana, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored toga hotel Sousouras ima glavni bar u sklopu hotela, kao i snack bar, bar na bazenu i bar na plaži, gde se služe lagani obroci i osvežavajući napici. Od ostalih usluga gostima hotela  Sousouras su na raspolaganju parking koji je besplatan, sef na recepcij koji je besplatan, wifi u zajedničkim prostorijama, TV sala, kao i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Sousouras u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel ima i manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju na recepciji hotela. Najmlađim gostima je namenjeno dečije igralište kao i game room. Takođe gosti hotela mogu da se bave pojedinim sportovima na vodi.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama