null
nullnull

Kontakt

037 440 791

037 440 076

lunalux037@gmail.com

Majke Jugovića 43/3 (bivša Zakićeva), 37000 Kruševac

Korzika

Francuska - Korzika

3.0

null

Hotel

null

Autobus

null

Brod

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Francuska
Korzika

Ukupno nocenja

4

Ukupno dana

7
Cenovnik
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Divlja i Divlja i predivna predivna
KORZIKA
7 dana (4 noćenja) – autobusom i brodom

DATUMI POLASKA:
03.03.2024  
28.04.2024  
06.10.2024  

Cena putovanja Cena putovanja putovanja po osobi:
559 €

U CENU PUTOVANJA PUTOVANJA PUTOVANJA JE URAČUNATO: prevoz turističkim autobusoma (klima, video i audio uređaji, mikrofon) na naznačenoj relaciji, dnevni prevoz brodom na liniji Livorno-Bastia-Livorno, smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice (noćenje sa doručkom – samousluživanje) razgledanja gradova prema programu putovanja, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U CENU PUTOVANJA PUTOVANJA PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: medjunarodno putno zdravstveno osiguranje, ulaznice za kulturno-istorijske objekte, gradske komunalne takse u Francuskoj (koju putnici plaćaju na recepciji hotela prilikom dolaska), troškovi PCR ili antigenskog testa za ulazak i izlazak iz zemlje ukoliko bude bio potreban, fakultativni izleti kao i individualni troškovi.
   
FAKULTATIVNI IZLET FAKULTATIVNI IZLET
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom i brodom “Sardinija“. Cena - 75 evra. (U cenu je uključeno: autobuski prevoz, prevoz feribotom kao i angažovanje vodiča)
Za realizaciju ovog izleta potrebno je najmanje 30 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet bi mogao da bude izveden uz korigovanje cene).