La Piscine Art Hotel

Grad Skiatos, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija : 
Moderan butik hotel La Piscine Art se nalazi se na 100 metara od glavne ulice Aleksandros Papadiamantis, u centru grada Skijatosa. U okolini, gosti će naći mnoštvo odličnih restorana i taverni kao i lepih lokalnih prodavnica. Luka, međunarodni aerodrom i najlepše plaže ostrva se nalaze u neposrednoj blizini hotela.

Plaža:

Megali Amos (veliki pesak) je prva u nizu na koju se stuže izlazeći iz grada Skijatos i smatra se gradskom plažom jer se na nju može stići i peške. Megali Amos je uzana plaža sa mešavinom šljunka i peska uz mnoštvo ležaljki i suncobrana.

Hotelski sadržaj:

U sklopu hotela se pored recepcije i restorana nalaze i otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani, peškiri za bazen, bared pred bazena, snek bar, a la card restoran i bar, sala sa TV-om, mini biblioteka i besplatan parking za goste hotela. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima hotela.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Sobe: 

Hotel ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica u svom sastavu. Standard sobe (oko 20 m2) imaju: zajedinički balkon, klimu, sef, direktnu telefonsku liniju, flat SAT TV, minibar, kupatilo (tuš / fen za kosu), papuče, peškire za bazen i besplatni Wi-Fi internet. Delux sobe (oko 25m2) imaju pogled na planinu ili grad Skijatos, sopstveni balkon, klimu,sef, direktnu telefonsku liniju, slat SAT TV, minibar, kupatilo (tuš / fen za kosu), sobne papuče, peškire za bazen, besplatni Wi-Fi internet.

Usluga : noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera - švedski sto)

Kontakt : www.lapiscinepalace.gr

Napomena :
Dobar izbor za sve koji žele da budu smešteni u gradu.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Video

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama