Marthas House

Gerakini, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen oko 80 km od Soluna, na 800m od mesta Gerakini, smešten na samoj plaži, okružen bujnim vrtom.
 
Plaža:
Ispred hotela nalazi se duga peščana plaža, ležaljke i suncobrani se mogu iznajmiti uz doplatu.
 
Hotelski sadržaj: 
Pored recepcije koja radi od 07:30 do 00:00h, hotel nudi i sledeće sadržaje: restoran, bar, 2 bazena (jedan za odrasle i jedan za decu), ležaljke i suncobrane kraj bazena besplatno,  tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, igralište za decu, bežični internet u opštim delovima hotela besplatno, parking.
 
Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 49 soba i sve imaju: kupatilo sa fenom za sušenje kose, klima uređaj, SAT TV, radio, telefon, frižider, ketler za kafu/čaj, balkon ili terasu. Sobe su po strukturi standard studio (nerenovirani), superior studio i deluxe porodične sobe.
Standard studio površine oko 30m2, namenjen za smeštaj najviše 4 osobe-2 odraslih + 2 dece, 3 odraslih+1 dete, (bračni ležaj+ 1 singl ležaj+ pomoćni ležaj), pojedine smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinjicu, sef se može iznajmiti uz doplatu na recepciji.
Studio superiorpovršine oko 30m2, renovirani 2011.god, namenjen za smeštaj najviše 4 osobe-2 odraslih + 2 dece, 3 odraslih+1 dete, (bračni ležaj + sofa) sastoji se od 2 prostorije koje nisu odvojene vratima, mini bar se dodatno plaća.
Deluxe porodične sobe površine 40m2, sastoje se od 2 odvojene prostorije, namenjene za smeštaj najviše 5 osoba(max 4odraslih + 1 dete), u spavaćoj sobi je bračni ležaj, dok su u drugoj sobi 2 odvojena ležaja i sofa, nalaze se u prizemlju, mini bar je uz doplatu.

Usluga: 
Usluga u hotelu je polupansion, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
http://marthashaus.info/en.html 

Napomena: 
Martha’s house je porodično vođen hotel, izgrađen sa željom da postane prijatno i udobno mesto za boravak svih gostiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama