Mesut Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Letovalište raskošne obale sa hotelima različih kategorija dostupnih većini ljubitelja kvalitetnog odmora. Direktan čarter let, pažljivo birani smeštajni kapaciteti, sjani uslovi plaćanja uz uštede u varijanti porodičnog letovanja. Letovalište koje gostima nudi mir i tišinu ali i vrhunsku zabavu ne samo u gradskom okruženju već i na fantastičnim krstarenjima Alanja je bez dileme jedan od najslikovitijih turističkih centara Turske s kilometrima dugim peščanim plažama od kojih se svojom lepotom izdvaja ona s imenom Kleopatra. U senci borove šume je bezbroj hotela uglavnom na obali ili u njenoj neposrednoj blizini. Najveći broj plaža okružen je šetalištima usmerenim ka centru grada. Grada, kojim dominira Crvena kula s pogledom na okolinu nalik onom s razglednica. Uveče, Alanja nudi raskošnu paletu dobrog uživanja od koncerata na gradskom trgu do uvek zanosnog trbušnog plesa u ekskluzivnim barovima i restoranima. Ovo tursko letovalište gostima daruje i užitak u nezaboravnim krstarenjima duž raskošne obale kao i svu lepotu ličnog uzbuđenja zarad direktnog susretanja sa istorijom i arheološkim lokalitetima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen je 130 km od aerodroma u Antaliji i 2 km od centra Alanje. Počeo je sa radom još 1976. godine. Poslednja renovacija hotela bila je 2013. godine. Zauzima površinu od 1.700 m2.

Plaža:
Gostima je na raspolaganju deo gradske plaže. Plaža je šljunkovito-kamenita i do nje se dolazi podzemnim prolazom. Peškire za plažu nema. Ležaljke, suncobrani i bar na plaži se naplaćuju.

Sobe:
Hotelsku celinu čine dve sedmospratne zgrade koje raspolažu sa 131 sobom. Standardne sobe (max 2+2 osobe, 20-30 m2), Large family sobe (max 4 osobe, 33 m2), family suite (max 5 osoba, 40 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, mini bar (prazan), TV, telefon, fen za sušenje kose, sef (plaća se), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 bara, otvoreni bazen, WiFi u lobiju, tursko kupatilo, fitnes centar, pikado, odbojka na plaži. Plaća se: masaže, sauna, usluge lekara, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama