Mykonos Grand Hotel

, Mikonos

Opis destinacije

Prema mitologiji, na Mikonosu je Herkules ubio divove, a kamenje oko ostrva su navodno njihova tela. Danas postoji mit da je ostrvo dobilo ime po antičkom junaku koji se poredio sa Apolonom i po tome postao poznat. Mikonos je grčka Ibica. Divno ostrvo u arhipelagu Kikladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Izgrađen u modernom stilu, ovaj hotel izuzetnog ambijenta smešten je direktno iznad jedne od najslikovitijih plaža Mikonosa - Ajos Joanis. Poznata i kao plaža “Shirley Valentines“, kako je nazvana nakon snimanja poznatog filma. Idealan za one koji traže privatnost i prvoklasnu uslugu. Od grada Mikonosa nalazi se na oko 4 km, a luka i aerodrom udaljeni su oko 4,5 km. Autobusko stajalište je u blizini hotela.

Plaža: peščana, dostupna stepenicama. Ležaljke i suncobrani namenjeni isključivo gostima hotela su dostupni besplatno.

Hotelski sadržaji: Hotel sadrži recepciju koja je na raspolaganju 24h, lobi, TV salu, glavni restoran sa divnom terasom i pogledom na more, restoran pored bazena u kome se služe mediteranski specijaliteti,  bazen sa morskom vodom, koktel bar u lobiju, bar na bazenu, bežični internet u celom hotelu (besplatno),  besplatan privatan parking, fitnes, teren za tenis i skvoš, pilates i joga (uz doplatu), spa i velnes paketi (uz doplatu), parno kupatilo, pedikir, manikir, usluge frizera, usluga čuvanja dece (uz doplatu).

Sobe: Hotel ima 97 soba i 10 apartmana. Sve sobe su luksuzno opremljene i sadrže: kupatilo, kada/tuš, bade mantili i papuče, klima uređaj, sef,  SAT TV, mini bar, fen, telefon, Wi-Fi, ketler/ čaj i kafa, fen za sušenje kose, CD/DVD plejer, balkon/terasa.

Usluga: Noćenje sa doručkom - švedski sto (samoposluzivanje). 

Kontakt: www.mykonosgrand.gr/
1. dan BEOGRAD – ATINA - MIKONOS
Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue-a (707) tri sata  pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Atinu u 09:25 časova (let A3977). Sletanje u Atinu u 12:00 časova. Nastavak putovanja za Mikonos u 13:25 časova (A3 7376). Sletanje na  aerodrom Mikonos u 14:05 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj. Noćenje.

2.-7. dan  MIKONOS
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme.

08. dan  MIKONOS – ATINA - BEOGRAD
Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim satima. Poletanje aviona za Atinu u 06:10 časova (let A3 7371). Sletanje u Atinu u 06:50 časova. Nastavak putovanja za  Beograd u 08:00 časova (let A3 976). Sletanje u Beograd u 08:40 časova po lokalnom vremenu.  Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama