Pomegranate Spa Hotel

Nea Potidea, Kasandra

Opis destinacije

Nea Potidea (Νέα Ποτίδαια) jedno je od najlepših mesta na Halkidikiju, okruženo bujnim zelenilom i prelepim plažama koje zapljuskuju vode Solunskog (Termaikos, odnosno Termajskog) i Toroneos zaliva. Nea Potidea je naselje udaljeno 66 kilometara jugoistočno od Soluna, čuveno po kanalu koji odvaja poluostrvo Kasandra od unutrašnjosti Halkidikija. Kanal dužine 1.250 i širine 40 metara povezuje dva zaliva, Termaikos (Solunski) i Toroneos. To je sledeće naselje posle Nea Mudanie kada iz pravca Soluna krenete ka Kasandri. Danas, prelazeći preko mosta ulazite u predivno naselje sa jedne strane okrenuto ka Solunskom zalivu, a sa druge ka poluostrvu Sitonija. Nea Potidea poznata je kao letovalište u kome prevashodno odsedaju Solunjani, koji ovde imaju apartmane i izdaju ih uglavnom Grcima, jer nema mnogo stranih turista. Grad je smešten na odličnom mestu za istraživanje celog Halkidikija. Južno odavde smeštena su predivna naselja i plaže Kasandre, na severu pećina Petralona (na oko pola sata vožnje), antički grad Olintos, odlične plaže Solunskog zaliva i sam grad Solun udaljen na oko sat vožnje, a blizu je i poluostrvo Sitonija na istoku. Administrativni centar Halkidikija, grad Poligiros, smešten je 30 kilometara severoistočno odavde. Taverne, restorani, kafići, barovi, prodavnice, kao i mogućnost bavljenja sportovima na vodi ovo mesto čine veoma interesantnim za turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Pomegranate spa se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Pomegranate spa ima odličnu lokaciju, nalazi se na samoj plaži, dok je od mesta Nea Potidea udaljen 1 km. Od aerodroma je udaljen 55 km.  Hotel je renoviran 2013. godine. Odlična je preporuka za one koji vole spoj luksuza i porodičnog odmora.

Sobe: Hotel Pomegranate spa ima ukupno  172 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se elegent sobe sa pogledom na ulicu, elegent sobe sa pogledom na baštu, elegent sobe sa bočnim pogledom na more, junior suite sa pogledom na ulicu, junior suite, suite, superior junior suite, family suite. Elegant sobe sa pogledom na ulicu, elegent sobe sa pogledom na baštu i elegent sobe sa bočnim pogledom na more imaju 30m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior junior suite imaju 65m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa trpezarijom i sofa krevetom. Junior suite sa pogledom na ulicu imaju 44m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Junior suite imaju 44m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Standard suite su veće smeštajne jedinice od junior suita, imaju 59m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. Family suite su veće smeštajne jedinice od standard suita, imaju 80m²,  dve odvojene prostorije za spavanje – spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetima. Ovaj tip suita ima i odvojenu trpezariju.  Sve sobe hotela  Pomegranate spa imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Pomegranate spa pored glavnog restorana u kome se služe raznovrsna tradicionalna jela, poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Pomegranate spa ima i bar u hotelu, snack bar, bar pored bazena kao i bar na plaži, u koijma gosti mogu da se osveže uz različita lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokove, kafe, lagane obroke i poslastice. U taverni se poslužuju grčka i internacionalna jela i pića.  Od ostalih usluga gostima hotela Pomegranate spa su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, parking koji je besplatan, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Pomegranate spa u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel Pomegranate spa ima i manji bazen za decu kao i jedan unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da koriste terene za tenis, odbojku na pesku kao i da se bave pojedinim sportovima na vodi, a mogu koristiti teretanu i sto za stoni tenis. Od ostalih usluga gosti mogu koristiti i spa centar, parno kupatilo, saune, salon lepote i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Zimovanje

2022 / 2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama