nullnull

Kontakt

037 440 791

037 440 076

lunalux037@gmail.com

Majke Jugovića 43/3 (bivša Zakićeva), 37000 Kruševac

Portugalska tura

Portugal - više destinacija

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
više destinacija

Ukupno noćenja

6

Ukupno dana

7
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
PORTUGALSKA TURA 
PORTO – KOIMBRA – BATALJA – 
LISABON – NAZARE – SINTRA – KABO DA ROKA – KAŠKAIŠ  
7 dana (6 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelima kategorije 3*i 4*) – avionom i autobusom 
Polazak: 30. april (povratak 06. maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1190 evra  
Doplata za jednokrevetnu sobu je 255 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: aerodromske takse (oko 101 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje  se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili u poslovnicama ovlašćenih subagenata), avionski prevoz na relaciji Beograd – Minhen – Porto – Lisabon – Frankfurt – Beograd (prevoznik Lufthansa), smeštaj u hotelima kategorije tri i četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama (1  noćenje sa doručkom u Portu, 1 noćenje sa doručkom u Kombri I 4 noćenja sa doručkom u Lisabonu), transferi autobusom od aerodroma  do hotela i od hotela do aerodroma, obilasci i ulaznice za lokalitete prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: ulaznice na lokalitetima i posete koje nisu navedene u programu kao uključene, gradska taksa u  Portu I Lisabonu 2 evra po osobi i noći I 1 evro po osobi i noći u Koimbri - plaća se na recepciji hotela, međunarodno zdravstveno putno  osiguranj

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Sintra”. Cena: 75 evra. U cenu je uključen bus prevoz, usluge vodiča, ulaznica u Nacionalnu  palatu Sintre. 
- Fakultativni odlazak na večeru u tipični restoran sa fado programom. Cena: 75 evra. U cenu je uključen transfer do restorana i večera.  
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Evora”. Cena: 95 evra. U cenu je uključen bus prevoz, usluge vodiča, ulaznica za kapelu i  degustaciju vina u vinskoj kući. 

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Lisabonu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene. 

Opis destinacije

Portugal - nekada jedna od najuticajnijih država Evrope - danas je zemlja harmoničnih kontrasta. Portugalska tura je prilika da na jednom putovanju uživate u prelepim pejzažima planina na čijim obroncima uspeva kvalitetna vinova loza, spektakularnim dolinama u centralnom delu zemlje, pustinjskim predelima u regiji Alentežo. Gradovi karakterističnog kulturno-istorijskog nasleđa svedoče o bogatoj istoriji i nekadašnjem sjaju ove zemlje. U Portu ćete uživati u ukusima čuvenog vina Porto koje se čuva u šezdesetak vinskih podruma nastalih u 19. veku. Pored malih uređenih kaldrmastih ulica pogled će vam izmamiti i prelepa gotska katedrala – najstarija građevina Portugala. A Lisabon, grad jedinstvenog geografskog položaja smeštenog na ušću reke Težo u Atlantski okean pružiće vam nezaboravan doživljaj "imperijalnog" šarma očuvanog još iz zlatnog doba ovog grada. Luka iz koje je Vasko da Gama otkrio pomorski put za Indiju, kula Belem, moderni trg Komersio – jedan od najelegantnijih trgova u Evropi, četvrt Alfama, vožnja tramvajem… samo su deo harmonije savremenog i starog, ali veoma dobro očuvanog lisabonskog nasleđa.