Poseidon Beach Kanali

Kanali, Jonska regija

Opis destinacije

Kanali je odlično locirano letovalište na severozapadu Grčke. Od Preveze je udaljeno manje od 15km. Letoovalište ima sve neophodne sadržaje za boravak turista ali, kako ova regija nije maksimalno turistički razvijena, popularna je za mirniji porodičan odmor. Plaža je većim delom peščano šljunkovita du dugačka je nešto više od 10km.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Poseidon Beach se nalazi u mestu Kanali, na jonskoj obali Grčke. Hotel je smešten na samoj plaži. Od aerodroma u Prevezi udaljen je 18km.

Sobe:  U svom sastavu hotel Poseidon Beach ima ukupno 54 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne sobe. Sve sobe hotela Poseidon Beach imaju kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Poseidon Beach je prijatan, mali hotel smešten na samoj plaži i u svom sastavu osim glavnog restorana ima i bar pored bazena i tavernu. Gosti takođe mogu uživati i u baru koji se nalazi na samoj plaži. Od ostalih sadržaja, gostimahotela Poseidon Beach je na raspolaganju besplatna Wi-Fi konekcija, TV sala, sefovi na recepciji kao i besplatni parking. 

Sport i zabava: Kada su sportski sadržaji u pitanju, u okviru hotela Poseidon  Beach postoji spoljašnji bazen za odrasle, a za najmlađe goste hotela postoji dečiji bazen, kao i uređeno dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama