Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Nova Godina Prag – Drezden – Karlovi Vari
(3 noćenja 5 dana) 29.12.2022 / 03.01.2023
Polazak   Kraljevo /Cacak/Kragujevac/ Krusevac /Beograd/ Novi Sad
Polazak  Nis / Leskovac

CENA ARANZMANA  199  Eura - Za polazak   Kraljevo /Cacak/Kragujevac/ Krusevac /Beograd/ Novi Sad
CENA ARANZMANA  214 Eura - Za polazak   Nis/ Leskovac

POPUSTI: (*Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.) dete od 2-10 godina u 1/2  sobi: ostvaruje popust od 30% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelima).*dete od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelima).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u hotelu sa 4*Top Praha   na bazi TRI  noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama (svaka soba ima tuš/WC),panoramsko razgledanje Praga po programu putovanja u pratnji lokalnog vodiča, usluge turističkog vodiča – pratioca, troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 700,00 rsd (odrasli 19-70 god.), 550,00 rsd (deca do 18 god.), 1.600,00 rsd (stariji od 71 god.) – osigurana suma iznosi 30.000 €,ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) I putnikove individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Fakultativne izlete:
– Karlove Vari – 25 evra odrasli/15 deca,
– Poseta Drezdenu – 30 evra odrasli/20 deca,
– Krstarenje Vltavom 10 evra,
– Prevoz do centa -Docek Nove Godine 10 eura
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove putnika,
– Doplata za 1/1 sobu je 70 % od cene
TOP HOTEL Praha 4*

Do objekta TOP HOTEL Praha se lako stiže sa autoputa 1, a udaljen je 800 metara od tržnog centra Chodov. Ponuda obuhvata bazen u zatvorenom, hidromasažnu kadu, solarijum, teretanu, nekoliko teniskih terena i dve recepcije. Besplatan WiFi je dostupan u foajeu i u sobama.

Od objekta TOP HOTEL Praha do centra grada se može stići za 25 minuta vožnje javnim prevozom. Autobuska stanica se nalazi ispred same zgrade.

U sobama su obezbeđeni Smart TV sa satelitskim kanalima i besplatan WiFi. Pojedine sobe su i klimatizovane. Ponuda obuhvata i sobe za goste sa invaliditetom.

Velnes i sportski sadržaji uključuju teretanu, teniske terene na otvorenom i u zatvorenom, parno kupatilo i bazen u zatvorenom. Korišćenje ovih sadržaja se dodatno naplaćuje. Na raspolaganju su vam i tajlandske masaže.

U četiri restorana u okviru objekta se služe jela češke, indijske i internacionalne kuhinje. Na raspolaganju su i tri bara, bar u foajeu sa zimskom baštom i prostor za sedenje na otvorenom. U baru u foajeu možete da uživate u osveženjima. U okviru hotela postoji i zimska bašta sa japanskim vrtom.
1.dan / –29.12.2022 Mađarska – Slovačka:
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.dan / 30.12.2022 Češka – PRAG:
Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi prva info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Klementinijum, Staromestski trg Orloj, gradska većnica, Tinska crkva, spomenik Janu Husu, Prašna kula, Obecni dum, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, Nacionalni muzej…). Nakon razgledanja smeštanje u hotel.  Slobodno vreme.  Noćenje.

3.dan /31.12.2022 Prag (Nemačka / Drezden – fakultativno):
Doručak. Mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet u Drezden. Drezden je grad, kojeg bez lažne skromnosti, nazivaju Firencom na Elbi. Obilazak obuhvata šetnju centralnim delom grada: Opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina protestantska crkva, Dvorska rimokatolička crkva, Zlatni konjanik – Avgust Jaki, Crkva Sv.Ane,  Stari trgovački kvart, Kraljevska palata, Brulische terase… Nakon obilaska planirano je i slobodno vreme za samostalni obilazak grada i šoping u mnogobrojnim tržnim centrima uz novogodišnje popuste… Povratak u Prag. Uveče fakultativno prevoz do trga – doček Nove Godine koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima . Noćenje.

4.dan /01.01.2023 Prag (Krstarenje Vltavom – fakultativno):
Doručak.  Slobodno vreme ili mogućnost predivnog krstarenja Vltavom uz bogatstvo praških mostova koji je premoštavaju. Uveče fakultativni odlazak  u neki od restorana na reprizu  Nove Godine Noćenje.

5.dan /02.01.2023. Prag  :Karlove Vari fakultativno
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet u Karlove Vari jednu od najlepsih banja Evrope .Obilazak njenih  cuvenih lekovitih izvora termalne vode I kolonade, crkve Sv. Marije Magdalene I naravno izvor cuveni lekovite vode otkrivene pre 200 godina . Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Češke, Slovačke i Mađarske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

6.dan /03.01.2023 Srbija – Novi Sad – Kraljevo:
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.
- 30% prilikom rezervacije   a preostali iznos do pune cene aranžmana  7 dana pre početka putovanja (za redovne uplate do polaska), 30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama odloženo čekovima građana do marta 2023 .

FNX

Zimovanje

2022 / 2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama