nullnull

Kontakt

037 440 791

037 440 076

lunalux037@gmail.com

Majke Jugovića 43/3 (bivša Zakićeva), 37000 Kruševac

Romantična Francuska

Francuska - više destinacija

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Francuska
više destinacija

Ukupno noćenja

7

Ukupno dana

8
Cenovnik
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Romantič Romantična Francuska Francuska 
PARIZ, NORMANDIJA NORMANDIJA NORMANDIJA I DOLINA LOARE 8 dana (7 noćenja) – avionom avionom 
 POLAZAK: 11. maj 2024. POVRATAK: 18. maj 2024. 
Cena putovanja putovanja sa uračunatimaerodromskim taksama  i  neophodnim troškovima: 1150 € 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO (svi neophodni neophodni neophodni troškovi po osobi): avio i aerodromske takse u Beogradu i Parizu (oko 93 € na dan objavljivanja programa i koje su podložne promenama), avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, smeštaj u hotelima kategorije tri zvezdice u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi noćenja sa doručkom (samousluživanje - izbor više jela), transferi i razgledanja prema programu putovanja, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: međunarodno putno zdravstveno osiguranje, gradske boravišne, komunalne servisne i poreske takse (oko 3 € po osobi i po nocenju), prevoz metroom, ulaznice za kulturno istorijske objekte, ulaznice za dvorac Amboise, dvorac Clos Luce i dvorac Šambor, fakultativni izleti

FAKULTATIVNI IZLET FAKULTATIVNI IZLET 
- Izlet za „Versaj”. Cena 79 €. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom, rezervacija i ulaznica za Versaj, kao i angažovanje lokalnog vodiča). Obilazak vrtova nije uključen u cenu. 
- Poseta Luvru. Cena 69 evra. (U cenu je uključeno: rezervacija i ulaznica za Luvr, slušalice kao i angažovanje lokalnog vodiča) - Izlet za Mon Sen Mišel. Cena 75 evra. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom, ulaznica, kao i angažovanje vodiča) Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika (u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene). 

Opis destinacije

Organizator putovanja je turistička agencija Putnik Travel, broj licence OTP 284/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Putnik Travel. OUP
ANTALIJSKA I EGEJSKA REGIJA

TURSKA - IDEALNAN ODMOR

Alanja, Antalija, Kemer, Belek, Bodrum, Marmaris, Kušadasi, Side, Izmir, Fetije, Sarimsakli. Ekskluzivni All Inclusive hoteli. Avio i autobuski araznžmani.