Sofija - Balet

Sofija, Bugarska

već od 3100RSD

Opis destinacije

Sofija je glavni i najveći grad Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.Tokom svoje duge istorije stalno se razvijala, a svaki istorijski period ga je obogatio brojnim tragovima koji danas upotpunjuju njegov izgled, tako da je danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
JEDNODNEVNI IZLET 
SOFIJA
-Šoping,šetnja - fakultativno baletska predstava -

23.03.2024.

Petar Iljič Čajkovski
Ana Karenjina

Cena aranžmana: 3100 din.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
- usluge vodiča, tehničkog predstavnika agencije tokom putovanja,

Aranžman ne obuhvata:
- individualne troškove
- medjunarodno putno osiguranje.
- ulaznice za baletsku predstavu, obavezna prijava u agenciji.Prema raspoloživosti, cena ulaznice 20 e.

Napomena: Početak predstave u 19,00h po lokalnom vremenu, ulaznice za predstavu podrazumevaju sedišta drugog ili treceg balkona (zavisi od trenutne raspoloživosti na koju agencija ne može uticati).

1. Dan Kragujevac-SOFIJA
Polazak autobusa iz Kragujevca u 04,00 h/tačno vreme proveriti 2 dana pre polaska /sa parkinga Roda centra i Hale Jezero.Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraće pauze radi odmora. Dolazak u Sofiju u prepodnevnim satima.Organizovani odlazak u tržni centar.
Nakon posete odlazak u grad uz razgledanje sa vodičem: Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv.Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje…
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Sastanak grupe ispred Opere 30 minuta pre početka predstave ili slobodno vreme u gradu za putnike koji ne idu na baletsku predstavu .Nakon predstave, polazak za Srbiju. Povratak u Kragujevac u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Uplata akontacije prilikom rezervacije 30 %,ostatak do polaska.
Odloženo plaćanje putem čekova ili administrativnom zabranom za zaposlene sa kojima nasa agencija ima zaključen ugovor o saradnji ,isplata do 01.06.2024.

MAL

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama