Sol Palmanova Mirlos Tordos

Palma Nova, Majorka

već od 933€

Opis destinacije

Majorka (španski i katalonski: Mallorca) je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru i deo je arhipelaga Balearska ostrva (katalonski: Illes Balears, španski: Islas Baleares). Kao i druga Balearska ostrva, Ibiza, Formentera i Menorka, ostrvo je popularna turistička destinacija. Od šezdesetih godina 20. veka, postala je sinonim za masovni turizam. Ime potiče od latinskog insula maior, „veliko ostrvo"; kasnije Maiorica. Glavni grad ostrva, Palma de Majorka, je takođe i glavni grad autonomne zajednice Balearska ostrva. Najpoznatiji turistički gradovi su u blizini Palme, a sa njom su odlično povezani gradskim prevozom. Pomenućemo Plaja De Palmu, Kan Pastilju, El Arenal, Kala Vinjas, Kala Major, Magaluf i Iljetas. Svako mesto je priča za sebe. Magaluf je omiljeno odredište mladih sa burnim noćnim životom, Kala Major je svojom lepotom facinirao i špansku kraljevsku porodicu pa su ovo mesto izabrali za dom svoje letnje rezidencije. Danas je svakako najpoznatiji stanovnik Majorke čuveno sportsko ime, teniser Rafael Nadal.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Položaj hotela: Hotel Sol Palmanova, deo prestižnog Sol Melia lanca hotela, udaljen je 120m od plaže, u mirnom delu letovališta Palma Nova i oko 250m od centra gde se nalazi veliki broj barova, restorana, prodavnica i objekata za zabavu. Hotel je izgrađen u duhu legendi Katmandua sa zabavnim aktivnostima naročito popularnim i privlačnim za porodice sa decom.

Hotelski sadržaj: dva velika bazena za odrasle, bazen za decu, bazen za bebe, prostarana terasa sa suncobranima i ležaljkama okružena baštom, pool bar, restoran, bar, igralište za decu, igraonica, jedinstveni Katmandu zabavni park,  stoni tenis, aerobik, bogat dnevni i večernji animatorski program, tematski klubovi i avantura park za decu različitih uzrasta, medicinski centar, internet kutak (uz doplatu), wi-fi u zajedničkom prostoru.

Sobe: hotel raspolaže sa 668 modernih standardnih i porodičnih soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), wi-fi internet, kupatilo, balkon.

Usluga: all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samposluživanje), užina, čaj, kafa, kolači, sladoledi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Zimovanje

2022 / 2023

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama