Sun Beach Platamonas

Platamon, Olimpska regija

Opis destinacije

Platamon je turističko mesto na jugu Pierie, u bilizini čuvene planine Olimp. Udaljen je oko 50 km od grada Larise i oko 40 km od grada Katerini, sa kojima je povezan autobuskim i voznim linijama. Zaštitni znak ovog mesta je prelepi venecijanski dvorac-tvrđava. Platamon se smatra jednom od značajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Obiluje restoranima, kafeterijama i smeštajnim objektima. Sa svojim mirnim i opuštenim ambijentom, bujnom vegetacijom, čuvenim platamonskim zamkom i tradicionalnim naseljem Palios Panteleimonas u ovoj oblasti, Platamon je idealna destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Sun beach Platamonas se nalazi u Olimpskoj regiji. Hotel Sun beach Platamonas se nalazi u mirnom delu mesta Platamon, od plaže je udaljen 150 m, dok je od centra grada udaljen 800 m. Grad Katerini se nalazi na 38km udaljenosti, dok je grad Solun udaljen 115 km.

Sobe: Hotel Sun beach Platamonas poseduje 88 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, standard sobe za 4 osobe i family sobe. Standard sobe imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Standard sobe za 4 osobe imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Family sobe imaju 33m² i imaju bračni krevet, jedan singl krevet i sofa krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Sun beach Platamonas u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Sun beach Platamonas ima i snack bar i bar na plaži, gde se gosti hotela mogu osvežiti uz razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova i kafa. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, sef na recepciji koji je besplatan, TV salu, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Sun beach Platamonas ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Sun beach Platamonas takođe ima i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Gosti hotela mogu da se bave pojedinim sportovima na vodi. Hotel Sun beach Platamonas je odlično pozicioniran u odnosu na mesto Katerini, dok i blizina grada Solun pruža mnogobrojne mogućnosti za aktivan odmor, razgledanje i kupovinu
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama