Tzaki Hotel

Patra, Peloponez

Opis destinacije

Poluostrvo Peloponez nalazi se na jugu Grčke, južno od Korintskog kanala. S ostatkom Grčke povezan je preko Korintske prevlake i mostom Rio-Antirio koji je izgrađen 2004. Zahvaljujući ovom poduhvatu ali i modernom autoputu koji spaja severni deo Grčke sa Peloponezom sada se na primer od Beograda do Patre (1.050 km) putuje neuporedivo lakše i u proseku za 10 sati. Peloponez je podeljen u sedam upravnih oblasti. Najveći gradovi su Patra, Tripoli, Sparta, Pirgos, Kalamata, Korint i Nafplio.Najvažniji grad regije je Patra,koji je treći po veličini u Grčkoj. Obala kod Patre nije previše široka, a nedaleko od nje izdižu se planine Panahaiko,što je uslovilo podelu grada na donji i gornji deo, koji su međusobno povezani stepenicama.Neoklasične zgrade, crkve, muzeji, prodavnice, barovi, kafići i buran noćni život ,glavne su odlike ovog grada koji je ne samo jedna od najvećih luka Grčke, već i jako važan studenski centar. Od kulturno-istorijskog nasleđa u regiji se nalazi još i drevna Mikena, jedna od najstarijih grčkih naseobina,zatim selo Kalavrita kao i Epidaurus. Važni arheološki spomenici, interesantni festivali-Patraski festival, kulturni događaji, moderni putevi, planine, reke i prelepe plaže odlikuju ovaj deo Peloponeza.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Hotel se nalazi na 4 km od grada Patra  na samo 1 km od priobalnog mesta  Rio. Najbliži aerodrom Araksos nalazi se na udaljenosti od 40 km, dok se Atina nalazi na udaljenosti od 210 km.

Plaža: 
Smešten na samoj obali,Plaža ispred  hotela je peščano-šljunkovita.Određeni broj ležaljki i suncobrana na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Restoran, bar, terasa, WI FI u javnim delovima hotela kao i u sobama, rent a car na upit, recepcija, parking, lift, klima-uređaj.Na hotelskoj plaži postoje  ležaljke i suncobrani koji su dostupni gostima hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica.
Sve sobe sadrže klimu, grejanje, televizor, telefon, sef, kuparilo/tuš, fen, Wi-Fi internet, mini bar, balkon. Standard soba površine oko 13-15 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja .
Trokrevetna  soba površine oko 15-18m²,namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj, sa pogledom na more.
Suite soba, površine oko 25-30 m²,namenjne ya smeštaj 2-4 osobe.sastoje se od dve prostorije koje su odvojene kliznim vratima.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion, na bazi švedskog stola,samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.hoteltzaki.gr

Napomena:  
Tzaki hotel smešten na samoj obali,ususkan zelenilom sa pogledom na Rio Antirio most predstavlja idealno mesto za odmor miran odmor.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama