Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Olympios Zeus se nalazi u Olimpskoj regiji, na obali mora u selu Plaka i na samo 5 km od grada Litohoro. Okružen je zelenilom, maslinjacima i platanima. Udaljen je 5 km od centra i 100 km od aerodroma.

Sobe: Hotel Olympios Zeus je bungalovskog tipa i poseduje 100 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe i family sobe. Standard sobe imaju 25m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Family sobe imaju 21m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat za decu. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Olympios Zeus u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Olympios Zeus ima galvni bar u okviru hotela, snack bar i kafeteriju, gde se gosti hotela mogu osvežiti uz razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova i kafa. Hotel Olympios Zeus takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv.

Sport i zabava: Hotel Olympios Zeus je gradskog tipa i kao takav ne poseduje puno sadržaja. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Od sportskih sadržaja gosti hotela mogu da koriste teren za košarku i odbojku na pesku. Grad Solun koji pruža mnogobrojne mogućnosti za aktivan odmor, razgledanja i kupovinu, nalazi se na oko 90km udaljenosti od ovog hotela.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama